2014. július 23., szerda

1 éves a blog + NYEREMÉNYJÁTÉK!

Sziasztok Lányok! 

Eltelt egy év, egy éve ilyenkor írtuk meg Edinával az első bejegyzést, ami egy bemutatkozó bejegyzés volt. Akkor még nem igazán gondoltuk végig, hogy mivel fog járni egy blog írása, csak egy hirtelen fellángolás volt. Azóta elballagtunk, leérettségiztünk és "érettek lettünk", amik igazából nem vagyunk :) és egy évet mi is öregedtünk a bloggal együtt. Egyenlőre még nem tudjuk, hogy merre tovább, de azt tudom (Aliz), hogy én szeretném tovább írni, ezt a blogot. 
Szeretnénk megköszönni, hogy olvasgattok, minket! Megpróbálunk, majd újítani valamit, ha esetleg van valami, amit szeretnétek látni azt írjátok meg, vagy ha van valami ötletetek. 


Szerettünk volna meglepni titeket egy kis ajándékkal, ha már egy évesek lettünk. Ez a csomag egy kis csomag, de reméljük, hogy aki megnyeri az örülni fog neki. 


Az ajándék tartalma: 
 - essence - all about sunrise eyeshadow
 - NYC - City Duet 2-IN-1 Lip Color - 423 The Hot Pinks
 - Catrice - Crushed Crystals - 03 Shoothing Star 




Remélem tetszik a csomag tartalma, próbáltam több sminkterméket beletenni. (Aliz)

Úgy tudtok jelentkezni a nyereményjátékra, hogy nyilvános követőink vagytok, de követhettek Google+-on is, és csak annyit kell írnotok, hogy ,, Szeretnék jelentkezni" vagy valami hasonlót, és hogy milyen néven követtek minket. 
2014.07.30.-ig lehet jelentkezni, pontosabban éjfélig és másnap kiderül, hogy kinyerte meg az ajándékot. 

Szóval még egyszer, hogy tudtok jelentkezni: 
 - nyilvános követők legyetek
 - jelezzétek, hogy jelentkeztettek és hogy milyen néven követtek 

Megtalálhatóak vagyunk még Twitteren (ITT), itt is jelentkezhettek, ha akartok vagy kövessetek, és még a MagyarBlogok.hu -n (ITT), de itt sajnos nem tudtok jelentkezni, de követhettek minket. 

Reméljük, hogy sokan fogtok jelentkezni és reméljük találkozunk egy év múlva is. :)

Aliz és Edina   



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése