2015. július 23., csütörtök

Blog szülinap | Helyzetjelentés


Sziasztok Lányok!

Visszatértünk és 2 évesek lettünk! El se merem hinni, hogy 2 éve, egy forró nyári napon, két lány gondolt egyet és létrehozott egy blogot. Lehet, hogy manapság bárki csinálhat egy blogot, de mi a saját csemeténket hoztuk létre, amire én személy szerint büszke vagyok. (Aliz)

Nagy tervek vannak, szeretnénk a blog külsején változtatni, de sajnos "HTML és egyéb informatikai analfabéták vagyunk", ha mondhatjuk így. Maradnának a régi tesztelős bejegyzések és a többi finomságok is, és szeretném ha visszatérne a Pillanatképekes sorozatom. (Aliz)
Higgyétek el nem felejtettünk el titeket és a blogot sem.
Aliz: -Mindig befotózom, az aktuális körmeimet, vagy éppen milyen újdonságot szereztem be az Avonontól, de sajnos nincs időm megírni és megszerkeszteni a bejegyzést. Ha lenne is hullafáradt vagyok, és nem akarok hülyeségeket írni (nem mintha alapból nem írnék).

Ajándék lesz, nem felejtettük el, majd valamikor lesz egy nyereményjáték. Ha már játék, akkor szívesen várnánk az ötleteket, hogy milyen szépségápolási dolgokat szeretnétek látni az ajándékcsomagban (szín, márka, bármi jöhet). 

Vigyázzatok magatokra! Nemsokára jelentkezünk. 

Aliz és Edina   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése